Welkom

www.offershome.nl is de vervanger van www.offersbusiness.nl / www.positiefafwijkend.nl, twee URL’s die je naar de zakelijke website van offersbusiness leidde.
Als ZZP’er verzorgde ik, Jetse Offers, van 2012 t/m 2019 bij 31 opdrachtgevers 125 commerciële vaardigheidstrainingen aan circa 1150 cursisten.

Mijn leeftijd en de Corona-pandemie deed mij besluiten een punt te zetten achter mijn zakelijk ambities onder het motto: “Het is mooi geweest!”.
Vanaf 2009 schreef ik boeken, ontwikkelde en verbeterde ik mijn trainingen en plaatste ik vele instructievideo’s op YouTube.
Tevens ontwikkelde ik Excel-applicaties ter ondersteuning van ‘mijn eenmansbedrijfsvoering’ (CRM, Cursus- en Financiële Administratie), alsmede een aantal ‘fun’-toepassingen in Excel.
Via deze website wil ik de commerciële vaardigheidsproducten van mijn inspanning ‘om niet’ aanbieden aan een ieder die daar zijn/haar voordeel mee wil doen
.

Aangezien ik slecht stil kan zitten heb ik mij begeven op het terrein van een kinderboekenreeks. Toof Pet de Toverpet. (zie menu).

Toof Pet de Toverpet