Toof Pet de Toverpet

Een kinder-e-book waarmee je als gever het kind of de familie, aan wie je Toof Pet de Toverpet cadeau doet, een onvergetelijke herinnering aan zijn/haar/hun kindertijd kunt meegeven en een herinnering aan jou/jullie.

Een leuk, origineel, uniek en betaalbaar cadeau voor één tot vier kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar (voorlezen) of in de leeftijd 7-9 jaar (lezen).

Toof Pet de Toverpet Family is een e-book met 24 hoofdstukken met een kind in hoofdrol!

Een cadeau ter gelegenheid van bijvoorbeeld een VERJAARDAG, SINTERKLAAS, KERST, COMMUNIE, een mooi RAPPORT, een ZWEMDIPLOMA of zomaar als VERRASSING. Ook kan je een persoonlijke boodschap, een groet, een wens of een korte reden waarom het je e-book cadeau doet , kwijt of de cover.

(Het e-book (PDF) is te lezen op iPad, tablet, smartphone, laptop, PC, Nintendo Switch en de e-reader en te bestellen als boek, hardcopy). Tevens worden de verhalen door Jetse Offers voorgelezen op Youtube.


Prijs slechts € 6,95 + 10 minuten van jouw tijd voor het invullen van het aanvraagformulier.

Toof Pet


Stel, je hebt een pet. Als je die opzet, een toverspreuk uitspreekt en naar een dier kijkt, verander je in zo’n dier. Totdat je de pet afzet, dan ben je weer jezelf. Fantasie? In het kinderboek Toof Pet de Toverpet is deze droom werkelijkheid.

Met in de hoofdrol één of meer kinderen , samen met een beestje, en in bijrollen familie en vrienden.
Een leerzaam (voor)leesboek gebaseerd op een combinatie van fantasie van de schrijver, welke werd geholpen met informatie op het internet en de werkelijkheid/leefomgeving van de hoofdpersoon.
De werkelijkheid wordt afgeleid van een door jou ingevuld aanvraagformulier.

e-Book bestellen

  1. Verzamel de benodigde gegevens. Zijn bepaalde gegevens onbekend, informeer dan bij een van de ouders. Dit verrijkt de werkelijkheid. 
  2. Vul het aanvraagformulier op de aanvraagpagina zorgvuldig in.
    Fout ingevulde gegevens worden niet automatisch gecorrigeerd en komen derhalve ook fout in het e-book terecht.
  3. Verstuur het aanvraagformulier.
  4. Maak € 6,95 (e-book afrekenen) over o.v.v. de achternaam van het gezin/familie. 

Vandaag besteld, uiterlijk binnen drie werkdagen in jouw e-mailbox.
Het e-Book (PDF) wordt toegezonden naar het ingevulde emailadres op het aanvraagformulier. (Controleer het ingevulde e-mailadres op juistheid, anders gaat het mis ;-).

Ga naar het aanvraagformulier.