Toof Pet in de Klas

In deze versie van Toof Pet zet elke leerling/kind uit een klas/groep (basisschool, KDV of BSO) in één van de 30 dierverhalen Toof Pet een keer op. Een leuke herinnering aan het schooljaar, de leerkrachten en de klas.

Dit e-book kan elk moment van het schooljaar worden besteld en vervolgens worden (voor)gelezen. Aan het einde van een schooljaar of bijvoorbeeld met Sinterklaas kan/mag het e-book als bijlage via een e-mail cadeau worden gedaan aan de ouders van elke kind dat in het e-book wordt genoemd. En uiteraard ook aan de leerkrachten.

De leerlingen/kinderen worden aangemeld via het uploaden van een Excel-bestand (.xlsx) bestaande uit drie kolommen met kopregel:
Dus de namen van de kinderen begint op regel 2.
Kolom A – Roepnaam
Kolom B – Geslacht
(M/V)
Kolom C –
Dier/beestje (*

Zie voorbeeld van een upload.

Het e-book bevat 30 dierenverhalen: een adelaar, cheeta, egel, giraf, gorilla, ijsbeer, kikker, konijn, krokodil, leeuw, mier, mol, mug, muis, olifant, panda, papegaai, regenworm, rendier, schaap, schildpad, spin, stinkdier, vis, vlieg, vlinder, vos, wesp, wolf en een zebra.

*) Achter geen, enkele of alle leerlingen een van de dieren hierboven, zonder spelfouten, invullen.
De juffrouw/meester bepaalt, al dan niet in overleg met het kind, welk beschikbaar dier/beestje het best bij hem of haar past.
Toof Pet wijst een dier toe aan elke leerling waarvoor geen dier werd ingevuld. Dus kolom C mag ook leeg gelaten worden.
Dieren waar achter geen naam van een kind werd ingevuld wordt in een “jij”-vorm gegenereerd.

Prijs

Eén e-book betalen en cadeau doen aan allen die er in worden genoemd (eerlingen en leerkrachten). Dat is minder dan €0,50 pp voor een superleuke herinnering aan een schooljaar van een groep.

E-book voor:KortingPrijs
1 Klas € 10,00
2 Klassen 15% € 17,00
3 Klassen 20% € 24,00
4 Klassen 25% € 30,00
5 Klassen 30 % € 35,00
6 Klassen 30% € 42,00
7 Klassen 30% € 49,00
8 Klassen 30% € 56,00

NAAR HET AANVRAAGFORMULIER