Hardcopy (Boek) bestellen

Het is mogelijk om (zelf!) een hardcopy van het e-book te laten drukken door het e-book (PDF) te uploaden naar een internet-drukkerij. Je moet het wel zelf bestellen!

Het (voor)lezen ven een e-book vanaf een iPad of tablet is net zo effectief en leuk (zeker voor een prijs van slechts €6,95) als voorlezen vanuit een ‘hardcopy’ boek. Het laten drukken van een boek met een oplage van slechts één exemplaar is best prijzig en is ook echt niet noodzakelijk, tenzij je een waardevol gepersonifieerd boek cadeau wilt doen.

Ook is het eenvoudig om het e-book (PDF) op de eigen printer via Acrobat Reader als boek af te drukken. Kijk, zo kan het bijvoorbeeld ook.

Toch professioneel laten drukken? Welnu, een hardcopy van het e-book kan worden geleverd met een zachte of harde omslag.
In zwart-wit of kleur. Ook de inhoud kan zowel in zwart/wit of kleur.
Afhankelijk van jouw opmaakkeuzes is een hardcopy verkrijgbaar vanaf ca €12,50 bij

STUDENTENDRUKWERK.NL/BOEKDRUKKEN

NB Antwoord op de vraag “laatste pagina op kaft” met “Ja”.

Waarom studentendrukwerk? Het uploaden van een e-book is, naar ervaring van Toof Pet, daar het meest eenvoudig. Er hoeven geen lettertypen/fonts te worden meegestuurd en er hoeft ook geen cover te worden ontworpen. De cover wordt gemaakt aan de hand van de eerste en laatste pagina van het e-book. (Let op: Kies voor de laatste vraag “JA”, om de laatste pagina als achterkant kaft af te drukken).
Ook prijstechnisch scoort Studentendrukwerk acceptabel voor een boek met een oplage van slechts 1 exemplaar. (Volumekorting bij meer exemplaren).