e-Book ‘Positief Afwijkend een Bestseller’

  • Version
  • Download 47
  • File Size 2.12 MB
  • File Count 1
  • Create Date 09/12/2018
  • Last Updated 02/07/2020

e-Book 'Positief Afwijkend een Bestseller'

Lees het boek “Positief Afwijkend een Bestseller” en je leert de basis van het verkopen. Eigenlijk bevat het adviezen om vooral  jezelf te blijven en niet te verkopen. Met “Bestseller” wordt niet het boek bedoeld, maar hij of zij, die de in dit boek beschreven verkooptechniek in de praktijk weet toe te passen. Een verkooptechniek waarbij  “positief afwijkend verkoopgedrag” wordt gestimuleerd en welke is toegespitst op het verkopen van diensten.

Betekent dat dit boek minder geschikt is voor productverkopers? Integendeel! Als je in staat bent (abstracte) diensten verkopen, dan ben je zeker in staat om (concrete) producten te verkopen.

Verkopen leer je vooral door te doen, niet vanuit de theorie. Het boek bevat veel praktijkervaring. In combinatie met de opgenomen praktische checklisten en de uitgebreide mogelijkheid om er eigen notities in op te nemen maakt dit boek tevens een werkboek. Niet alleen voor de aankomende verkoper, maar ook ter inspiratie voor de  salesmanager en of commercieel directeur.

Het boek is opgezet vanuit de Sales-Customer-Lifecycle hoofdlijnen: vanaf acquisitie tot en met accountbeheer. Naast veel tips bevat het boek ook een aantal “eigen wijsheden”, die hun waarde meer dan in de praktijk hebben bewezen.  

Positief Afwijkend een Bestseller
ISBN: 978 16 1627 871 7
NUR: 802/801

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *