Bericht van de juffrouw

Goedemiddag Jetse,

Terwijl jouw kleinzoon heerlijk zijn rijstwafel zit op te smikkelen tijdens de lunch, neem ik even de tijd om je de eerste indruk van je boek te mailen. Ik heb de eerste drie hoofdstukken vanmorgen voorgelezen in de klas. Ze waren meteen gegrepen door het gegeven Toverpet.
Het begon al met de tekening op de voorkant, dat gaf stof tot praten, wat een mooie pet, wat een grappige pet, die pet heeft ogen, ik wil ook wel zo’n pet.

Ik heb drie verhalen achter elkaar voorgelezen, daar hadden ze alle 19 de aandacht en concentratie voor. Daarna kwamen natuurlijk de verhalen en hun eigen fantasie over welk dier zij wel zouden willen zijn. Heel bijzonder vond de hele klas dat die opa Jetse en oma Jessica echt bestaan! En een hele trotse Tijn natuurlijk!!!

Vanmiddag heb ik beloofd nog van de mier en het konijn voor te lezen.

Groetjes Jacqueline