Jouw kind in de krant

Vind jij het leuk als jouw kind ook een keertje met foto in de krant staat?
Dat kan misschien. Hij of zij krijgt in het verhaal Toof Pet op, een dier te zien en spreekt de toverspreuk uit.

Hij of zij verandert door de toverkracht ‘PATS BOEM’ in dat beestje/dier en beleeft een leerzaam avontuur.
Wat hij of zij beleeft is natuurlijk (voor)lees nieuws.

Kies een dier/beestje dat niet eerder gekozen werd.

Gekozen werd reeds: ADELAAR, ANACONDA, (BRUINE) BEER, CHEETA, CHIMPANSEE, DOLFIJN, EGEL, GIRAF, GORILLA, HOND, IJSBEER, KOALA, KROKODIL, LEEUW, OLIFANT, PANDA, PAPEGAAI, RENDIER, SCHILDPAD, SPIN, TIJGER, TOEKAN, VLEERMUIS, VLINDER, VOS, WANDELEND BLAD, WOLF en ZEBRA

Meld jouw kind hieronder aan.
Lees eerst even de toelichting en voorwaarden.

Publicatie vindt uitsluitend plaats met toestemming van een ouder.

HET UPLOADEN VAN DE FOTO WIL NOG WEL EENS PROBLEMEN GEVEN,WAARDOOR MEN MEERDERE POGINGEN DOET. HET RESULTAAT IS DAT DE FOTO SOMS WEL 8X IN DE DATABASE STAAT.
NEGEER HET BERICHT DAT HET UPLOADEN MISLUKT IS. ALS DIT INDERDAAD HET GEVAL BLIJKT, NEEM IK TELEFONISCH CONTACT MET JE OP.

Er ging iets fout.
TIP: Zet, voordat je gaat invullen, alvast een profielfoto van de hoofdpersoon klaar. (Ware grootte, dus bijv. niet verkregen en/of verstuurd via social media). (*) = Verplicht invullen
Verplicht! CONTROLEER INGEVULD E-MAILADRES OP JUISTHEID!!!
Met de opgegeven voorkeur wordt, indien mogelijk, rekening gehouden, echter het is geen garantie!
LET OP: Het uploaden van een foto lijkt niet altijd goed te gaan met als gevolg dat men meerdere pogingen onderneemt. Veelal wordt de foto toch opgeslagen. Dit probleem is aangekaart bij de ontwikkelaars (Kaliform) en hosting (Cloud86). Mocht de foto (na verzenden) toch niet bij toofpet zijn aangekomen, dan neem ik telefonisch contact met je op met de vraag de foto te sturen via toofpet@gmail.com. Excuses voor het ongemak.

Verplicht!